augmentin generico prezzo

augmentin
Information

Välkommen till Folkpools badbutik

Om oss

Välkommen till marknadens största sortiment av pooler och spabad. Vi på Folkpool har rikstäckande försäljning och service genom våra auktoriserade återförsäljare, som finns på ca 30 orter runt om i landet. Vi är ett familjeföretag som har varit verksamma i 48 år med affärsidén att sälja pooler och spabad genom ett rikstäckande nät av utbildade och kunniga återförsäljare. Idag har vi sålt över 16 000 pooler. Vi säljer allt från familypool, glasfiberpool och Folkpool Classic som är Sveriges populäraste markpool genom tiderna. När du köper en pool från Folkpool får du alltid ett komplett poolpaket med allt du behöver för att montera, installera och ta ett första dopp i din nya pool. Det ingår alltid allriskförsäkring och självriskreducering när du köper pool, spabad eller separat pooltak från oss.

Folkpool säljer etablerade märken inom spabad som till exempel Jacuzzi, Nordic och Dimension one. Vi har dessutom valts ut till att vara Jacuzzis enda spabads leverantör i Sverige, vilket vi är otroligt stolta över. Vårt spalager har plats för ca 500 spabad och är ett av Europas största.. Vi har alltid ca 300 bad på lager för omgående leverans. Trots att branschen är ung har vi stor erfarenhet med fler än 10 000 levererade spabad sedan år 2000. Dessutom har vi ett stort reservdelslager och egen verkstad för att kunna ge snabb leverans och service om något behöver bytas.

Folkpool är AAA- rankade och har så varit under 15 år i rad, vilket innebär att vi har det högsta kreditbetyget ett aktiebolag kan få. För att ytterligare öka vår service gentemot dig som kund säljer vi en stor del ur sortimentet i vår onlinebutik badbutiken.se, där hittar du allt som gör livet i poolen lite bättre. Undantaget från sortimentet är specialtillverkade produkter, skrymmande produkter och långgods samt vissa kemikalier som under inga omständigheter får skickas per post. Vill du som kund beställa sådana varor är du mer än välkommen att besöka din närmsta återförsäljare. Ett besök hos dem är alltid att rekommendera. De har ett brett utbud av produkter i sina butiker samt att de dessutom erbjuder service på plats hemma hos dig.

Trygghet

Folkpool erbjuder marknadens största utbud på pool- och spabadstillbehör. Dessutom har vi ett stort lager och egen verkstad för att kunna ge snabb leverans och service.  

- 2 års garanti på tillbehör
- 3-5 års reklamationsrätt på tillbehör
- Allriskförsäkring och självriskreducering ingår när du köper pool, spabad eller separat pooltak 
- AAA status, högsta kreditvärdighet i 15 obrutna år

 

Folkpool AB
Ullängsvägen 1
153 30 Järna
www.folkpool.se
info@folkpool.se
08-554 810 00

Organisationsnummer: 556294-4818